Uitnodiging kinderfeestje

Nodig je vrienden en vriendinnen op een leuke manier uit!

Hieperdepiep hoera! Je kind is bijna jarig en dat moet natuurlijk groots gevierd worden met een kinderfeestje. De uitnodiging voor het kinderfeestje maak je zelf met een eigen foto van de jarige job. Misschien organiseer je wel een kleine fotoshoot met je kind in het thema van het feestje, of heb je al een prachtige passende foto op je harde schijf staan. Deze foto kan de basis vormen voor de spectaculaire uitnodiging die je voor het kinderfeestje gaat maken. Je hebt eigenlijk alleen nog een mooi template nodig en je unieke uitnodiging is klaar in een handomdraai.

Vrolijke sjablonen en clipart

Een gezellige uitnodiging voor een kinderfeestje maak je super eenvoudig met de leuke templates in het online bewerkingsprogramma. Er zijn veel speciale uitnodigingstemplates met op de voorkant ruimte voor de eigen foto en leuke teksten. Zo zijn er templates met de tekst ‘ik geef een feestje’, 'uitnodiging’ en ‘kom je ook?’. De voorkant spreekt dan al meteen voor zich. Zoek een leuk template die past bij de stijl en smaak van je kind of natuurlijk bij het thema van het feestje dat je gaat geven. Er zijn zoveel leuke templates dat dit geen probleem vormt. Daarnaast ga je aan de binnenkant vaak nog met leuke cliparts aan de slag om de uitnodiging helemaal compleet te maken. Aan de binnenkant of achterkant van de uitnodiging plaats je de tekst met de informatie van het feestje. Beschrijf dus de datum, tijd, waar te verzamelen en of de kinderen moeten worden opgehaald of worden thuisgebracht.

Gemakkelijk na te bestellen

Kom je een uitnodiging voor het kinderfeestje tekort of wil je er later gewoon eentje bij bestellen voor het plakboek van je kind? Dan is het mogelijk om de kaarten zowel in setjes van tien als individueel na te bestellen. Zelfs in een ander formaat of als ansichtkaart als je eerder voor een dubbele wenskaart hebt gekozen.

De leukste uitnodigingen

Een uitnodiging voor een kinderfeestje mag grappig, vrolijk en vooral leuk zijn. En met de templates, clipart, het online bewerkingsprogramma en je eigen foto’s maak je deze uitnodiging in een handomdraai. Begin vandaag nog en leg zo je eigen collectie wens- en uitnodigingskaarten aan.