Baby fotoalbum

Laat je mooiste foto's schitterend uitkomen

De foto’s van je pasgeboren zoon of dochter zijn prachtig en bijzonder. Koester deze momenten en bundel de foto’s in een prachtig fotoboek. Zo heb je altijd een tastbare herinnering van de eerste momenten samen.

Mijn lieve kleindochter

Marieke uit Oldenzaal: "Dolgelukkig ben ik met mijn kleindochter. Ik kan het niet laten om foto's te maken van die mooie meid. Ze begint nu echt de wereld te ontdekken. Alles leg ik vast met mijn digitale camera. Ik heb nu een aantal fotoboeken gemaakt en ben nu bijna klaar met fotoboek nummer vier. Ik bestel meestal een exemplaar extra, zodat mijn dochter er ook één heeft."

Eindeloos genieten

Cindy uit Den Haag: "Sinds de geboorte schiet ik dagelijks foto's van onze dochter. Eén keer in de zoveel tijd kruip ik achter de computer en selecteer ik de mooiste foto's voor in een fotoboek. Het is altijd een bijzonder moment als het fotoboek bezorgd wordt. Samen met mijn dochter blader ik door het boek. Echt een moment van ons samen."

Platliggende pagina's

Maak je babyfotoboek op topkwaliteit fotopapier. Kies er eventueel voor om een hoogglans effect toe te voegen aan de pagina’s. Dan komen de kleuren in de foto’s nog mooier uit en begint je baby te stralen. Bij het openen van dit type fotoboek blijven de pagina's mooi platliggen. Zo worden de mooiste herinneringen van je baby ook zo mooi mogelijk weergegeven. In de editor zijn er versechillende sjablonen en achtergrondjes en kleuren beschikbaar om een uniek en professioneel uitziend fotoboek te maken. Laat het babyalbum aan je kinderen zien als ze ouder zijn geworden.

Topkwaliteit fotoboeken

Het maken van een babyfotoboek is leuk. Met de ruime keuze in achtergronden en cliparts kun je het topkwaliteit fotoboek helemaal naar wens invullen. Maak nu je fotoboek en je hebt jarenlang plezier van je foto’s. Je hebt keuze uit verschillende formaten en extra opties. Waar kies jij voor?