Jaarboek

De mooiste momenten van een jaar bewaard in een fotoboek

In een jaar gebeurt veel. Dit kunnen mooie gebeurtenissen zijn, maar ook minder mooie gebeurtenissen. Bij bijzondere en mooie gebeurtenissen wil je soms wat langer stilstaan en wil je je blijven herinneren. Dat kan door deze momenten vast te leggen in een prachtig fotoboek. Creëer een jaaroverzicht met je favoriete foto’s en maak bijzondere gebeurtenissen onvergetelijk met een persoonlijk jaarboek.

Eén jaar relatie in beeld

Mirthe uit Heerlen: “Ik wilde op een speciale manier stilstaan bij het één-jarig samenzijn met mijn vriend. Dit heb gedaan door een jaarboek te maken met foto’s van ons eerste jaar samen. Alle highlights uit dit jaar heb ik gebundeld in een fotoboek, zodat we onze mooiste eerste momenten dichtbij ons houden. Dit jaarboek heb ik hem cadeau gegeven, hij was heel blij met dit prachtige fotoboek gevuld met bijzondere foto’s.”

Bijzonder familiejaar bewaard

Familie van Doorn uit Almelo: “Afgelopen jaar is er veel gebeurd in onze familie. De geboorte van onze zoon, de communie van onze dochter, het 12,5 jarig huwelijk van mij en mijn man. Té veel mooie momenten om zomaar voorbij te laten gaan. Om het jaar 2012 te koesteren heb ik overal foto’s van gemaakt die ik bewaar in een jaarboek van onze familie. Regelmatig kijken we nog met de hele familie terug op dit bijzondere jaar. Elke keer weer een leuk moment.”

Vlakliggend groot fotoboek

Laat je foto’s het mooiste uitkomen in een fotoboek met fotopapier. Je foto’s krijgen een professionele uitstraling op het stevige Fuji fotopapier. De bindmethode die wordt toegepast bij onze fotoboek met fotopapier zorgt ervoor dat het fotoboek platliggend is. De pagina’s in het fotoboek liggen volledig vlak, waardoor je foto’s in hun totaliteit zichtbaar zijn. Doordat er geen verstorende naad in het midden waar te nemen is, komen je foto’s het beste tot hun recht.

Vertel je verhaal van het afgelopen jaar in een fotoboek

Is er een bijzonder jaar voorbij? Verzamel je foto’s dan in een prachtig fotoboek. Creëer je eigen jaarboek om te koesteren met een bundeling van mooie momenten, leuke reizen, speciale gelegenheden, maar misschien ook van wat mindere momenten. Hoe je de momenten van het vorige jaar laat zien bepaal je zelf. Je hebt veel mogelijkheden met het maken, indelen en opmaken van je eigen jaarboek. Je kunt een jaarboek maken van de momenten samen met je geliefde, je gezin, een familielid of je huisdier en de mooiste foto’s hiervan verzamelen. Afhankelijk van het soort jaarboek wat je maakt, kan je de elementen bepalen die je belangrijk vindt en wilt delen in je fotoboek. Graag geven je ideeën ter inspiratie voor het indelen van jouw leukste jaarboek.

Jaarboek Familie

Koester het samenzijn met je gezin in een familie jaarboek. Hierin hoeven niet alleen grote belangrijke momenten te staan, maar juist ook die kleine gezellige momenten van het gezin zijn leuk om vast te leggen. Elk jaar is anders en veranderen er dingen. Dus een jaarboek van nieuwjaar tot aan oudjaar is een leuk aandenken aan het afgelopen jaar van jullie als gezin. En hartstikke leuk om met z’n allen nog eens door heen te bladeren en samen na te genieten van het jaar.

Mogelijke onderwerpen voor in een familie jaarboek: 1. Samen nieuwjaar vieren 2. Verjaardagen vier van alle gezinsleden 3. Familiedag (met opa, opa, tantes en ooms) 4. Kinderen spelend met vriendjes 5. Skivakantie 6. Zomervakantie 7. Eerste schooldag na de vakantie 8. Huwelijksdag ouders 9. Kerstmis vieren 10. Oudjaar vieren

Jaarboek geliefde

Het eerste jaar van je relatie of van je huwelijk is vaak het meest spannend en bijzonder, omdat alles nieuw is. Dus tijd voor een fotoboek om deze bijzondere momenten in te bewaren. Maak een verzameling van de leukste, grappigste, mooiste en romantische gebeurtenissen samen en vul dit aan met leuke teksten, quotes en verhalen van jullie samen. Kortom, een verzameling van de eerste foto van jullie samen tot een jaar later.

Mogelijke onderwerpen voor een jaarboek van jou en je geliefde: 1. Ontmoeting 2. Eerste date 3. Eerste keer uit eten 4. Dagje weg (of leuke andere uitjes die volgden) 5. Op vakantie 6. Samenwonen (huurcontract tekenen, sleutel krijgen, verhuizen) 7. Klussen in nieuwe huis 8. Een jarig jubileum vieren

Jaarboek baby

Het eerste jaar van de geboorte van je zoon of dochter maak je zoveel mee. Je kind groeit, ontwikkelt zich en leert in een jaar tijd tal van nieuwe dingen. Leg alle momenten van de geboorte tot aan de eerste verjaardag van je kindje vast in een onvergetelijk jaarboek. Een leuk idee om je vrouw cadeau te geven voor haar eerste moederdag, of om te maken voor opa en oma of gewoon een fotoboek voor jullie samen als ouders.

Mogelijke onderwerpen voor een jaarboek van je baby: 1. Eerste teken van leven: echo/buik zwangerschap 2. Geboorte 3. Gegevens baby (lengte/gewicht) 4. Geboortekaartje 5. Eerste foto met papa en mama 6. De baby mee naar huis 7. Kraambezoek thuis 8. Ontmoeting met opa’s en oma’s 9. Slapen met favoriete knuffel 10. Spelen 11. De eerste pogingen om te kruipen, te zitten en stapjes te zetten

Jaarboek huisdier

Heb je een puppy in huis genomen dit jaar? De eerste momenten van dit kleine diertje zijn vaak de liefste, omdat ze nog zo klein zijn. Maar voor je het weet zijn ze groter, leg deze momenten daarom vast in een fotoboek. En blijf nagenieten van de eerste momenten en de lieve plaatjes van je lievelingsdier.

Mogelijke onderwerpen voor een jaarboek van je huisdier: 1. Uitzoeken van puppy uit een nestje 2. Puppy ophalen (met datum) 3. Eerste keer thuis met de puppy 4. Spelen met de hond (de leukste speelmomenten samen) 5. Leuke en grappige foto’s van de hond 6. Op puppycursus 7. Eerste dierendag 8. Elke maand een foto maken van de groter wordende hond.