Scrapboek

Samen maken we het onvergetelijk

Het scrapboek is eigenlijk een ouderwets plakboek, waar je naast je foto’s ook andere elementen en herinneringen in plakt. Denk bijvoorbeeld aan concertkaartjes of labels van een knuffel of ander voorwerp. Het maken van een scrapboek is vaak zeer tijdrovend. Je wilt immers dat ieder frame, plaatje en tekst perfect op de pagina staat. Maak het jezelf een stuk gemakkelijker en stel het scrapboek online samen op Webprint. En maak je geen zorgen; je kunt er net zoveel creativiteit in kwijt als wanneer je een papieren plakboek zou maken.

Versier de pagina

Het leuke aan een scrapboek is dat je de foto’s nog meer kracht bijzet door deze te versieren met cliparts, labels, teksten en vrolijk gekleurde frames. Je geeft als het ware iedere pagina heel veel sfeer mee. Ideaal voor vakanties, het geslaagde kinderfeestje of een dagje dierentuin. Wanneer je op Webprint je fotoboek gaat maken tover je deze in een handomdraai om in een prachtig scrapboek dankzij de vele clipart waar je uit kunt kiezen. Zo kun je het boek van je strandvakantie, dagje pretpark of familiedag prachtig omlijsten. Ook kun je natuurlijk leuke teksten toevoegen in verschillende lettertypen. Om je scrapboek helemaal compleet te maken geef je de pagina’s ook nog eens mooie achtergronden.

Hoge kwaliteit

Een scrapboek is niet zomaar een fotoboek. Het is een unieke manier om herinneringen levendig te houden, dankzij alle elementen die je aan de foto’s kunt toevoegen. Om alle details in harmonie te houden is het aan te raden het scrapboek in formaat large of extra large te laten drukken. Een klein fotoboek zal snel te druk ogen, wanneer je veel versieringen hebt gebruikt op een pagina. Wil je lekker de ruimte hebben voor het digitaal scrappen? Kies dan voor een liggend of een vierkant album. En wat dacht je van hoogglanzend fotopapier om al je avonturen op vast te laten leggen? Dit hoogwaardige fotopapier zal je scrapboek letterlijk doen stralen, zodat je keer op keer van je foto’s kunt genieten.

Makkelijk nabestellen

Je scrapboek wordt in je persoonlijke Mijn Webprint-profiel onder 'projecten' bewaard. Mocht je nog wijzigingen willen aanbrengen, het boek in een ander formaat nog eens laten afdrukken of exact hetzelfde boek als cadeau bij willen bestellen, dan is dat vanuit je profiel allemaal mogelijk. Zo kun je eerst anderen je scrapboek laten zien en vervolgens op verzoek het boek bij bestellen. Misschien willen andere familieleden namelijk ook wel zo'n prachtig boek van de familiedag in huis hebben? Met een druk op de knop is dat meteen geregeld. Ook ideaal als je later een mooi scrapboek als cadeau wilt weggeven.

Bijzonder fotoboek vol herinneringen

Je maakt een scrapboek, omdat je al je mooie foto’s of dierbare momenten extra wil benadrukken. Met een scrapboek houd je de sfeer van die vakantie, dat leuke dagje uit of zelfs je bruiloft voor altijd in ere.